Søk i produkter og dokumenter
 
Hjem    
Nyheter    
Om oss    
Produkter    
Linker    
Kontakt    
 
 
Nyheter
 
Renovert flekkemaskin
 
Vi har en Nordic FK 100 som i disse dager går gjennom full renovering på vårt verksted. Selges til meget gunstig pris og med 6 måneders garanti. Kontakt vårt kontor for nærmere informasjon!
 
Ny bandvakuumpakker fra Webomatic
 
Ny bandvakuumpakker CL-C 950 fra WEBOMATIC
 
Ny revolusjonerende bærbar restoksygenmåler
 
MOCON DANSENSOR har utviklet en ny avansert bærbar restoksygenmåler.


Kontakt
 
Nordic Supply System
6260 Skodje
Aalesund, Norway
Tlf: 70 24 45 00
Fax: 70 24 45 19
 

Om Oss

 
 
Nordic Supply System AS har vært leverandør av maskiner og teknisk utstyr til næringsmiddelindustrien siden 1969. Vi leverer maskiner og utstyr til bearbeiding, pakking, vasking og kontroll. De viktigste kundesegmentene våre er innen fisk, kjøtt, bakervarer og meierier.
I tillegg til å være forhandler for en rekke utenlandske produsenter av kvalitetsutstyr, utvikler og produserer vi også egne maskinkonsepter. Maskinutvalget spenner fra store maskiner for produksjon i industriell skala på land og ombord i båter, til mindre maskiner for butikker og mindre produksjonsanlegg. Besøk våre produktsider hvor vi presenterer en god del av våre maskiner.
 
Våre lokaler er i Skodje kommune, ca. 30 km utenfor Ålesund sentrum. Her har vi blant annet en profesjonell serviceavdeling med dyktige teknikere, stort reservedelslager og et moderne verksted.
 
Nordic Supply System AS tar miljøansvar blant annet gjennom medlemskap i EE-returselskapet RENAS.
 
Nordic Supply System AS har gjennom snart 50 år opparbeidet seg betydelig erfaring og kunnskap om næringsmiddelindustrien på land
og sjø. Dette setter oss i stand til å tilby de rette produktene til våre kunder. Vi anser et salg for begynnelsen på et langvarig godt kundeforhold. Kontakt oss gjerne for å få mer informasjon, og for å finne ut om vi kan bidra til gode løsninger for din produksjon! 

                                                                                                     

 

  DESIGNET OG UTVIKLET AV HAVNEVIK OG AVENTO AS