Søk i produkter og dokumenter
 
Hjem    
Nyheter    
Om oss    
Produkter    
Linker    
Kontakt    
 
 
Nyheter
 
Renovert flekkemaskin
 
Vi har en Nordic FK 100 som i disse dager går gjennom full renovering på vårt verksted. Selges til meget gunstig pris og med 6 måneders garanti. Kontakt vårt kontor for nærmere informasjon!
 
Ny bandvakuumpakker fra Webomatic
 
Ny bandvakuumpakker CL-C 950 fra WEBOMATIC
 
Ny revolusjonerende bærbar restoksygenmåler
 
MOCON DANSENSOR har utviklet en ny avansert bærbar restoksygenmåler.


Kontakt
 
Nordic Supply System
6260 Skodje
Aalesund, Norway
Tlf: 70 24 45 00
Fax: 70 24 45 19
 

Ny flekkemaskin fra Nordic

NYHET:
 
Ny flekkemaskin: Nordic NFT 110
 
Nordic Supply System har gleden av å presentere en ny generasjon flekkemaskin, kalt NFT 110. Maskinen er konstruert for flekking av salt/klippfisk av sløyd hodekappet torsk og andre typer hvitfisk med lignende benstruktur. Den nye modellen er bygget på mange års erfaring og kompetanse, og maskinen er utviklet og grundig testet i samarbeid med bransjen.
Maskinen er bygget for lang levetid, med solid konstruksjon i syrefast stål (AISI 316). Maskinens Omron PLS med berøringsskjerm og egenutviklet program gir meget gode muligheter for å innstille maskinen raskt og enkelt ut i fra art og kvalitet på råstoffet. NFT 110 kan kjøres på fisk innenfor et bredt størrelsesområde og har høy kapasitet. For de som kjører spesielt stor fisk, kan maskinen også innstilles spesielt for dette. Maskinens PLS gir også mulighet for å hente ut relevante produksjonsdata. Hver enkelt fisk blir størrelsesmålt når den går inn i maskinen og knivstasjonene innstilles for optimal flekking. Maskinen er CE-godkjent og bygget med tanke på dagens HMS-krav. Blant annet har den lavt støynivå, ergonomisk utformet matebord, hygienisk utformet design og innebygget dysesystem. Maskinen har gjennomgående praktiske og driftssikre løsninger, og er meget service og bruksvennlig.
NFT 110 kan også leveres med våre patenterte systemer for integrert rensing av nakkeblod og kværkkutting, samt forberedes for enten høyre- eller venstrekutt. Maskinen bygges på vår fabrikk i Skodje, hvor vi også har service avdeling og et omfattende delelager for våre maskiner. Kontakt vårt kontor for mer informasjon!
 
 
 

  DESIGNET OG UTVIKLET AV HAVNEVIK OG AVENTO AS