Om oss

Våre salgsbetingelser: MGF 2016 (Link)

Nordic Supply System AS er leverandør av maskiner, service og teknisk utstyr til næringsmiddelindustrien. Virksomheten ble etablert i 1969, og feiret 50 års jubileum i 2019. Vi leverer maskiner og utstyr til bearbeiding, pakking, vasking og kontroll.

De viktigste kundesegmentene våre er innen fisk, kjøtt, bakervarer og meierier. I tillegg til å være forhandler for en rekke utenlandske produsenter av kvalitets utstyr, utvikler og produserer vi også egne maskinkonsepter. Maskinutvalget spenner fra store maskiner for produksjon i industriell skala på land og ombord i båter, til mindre maskiner for butikker og mindre produksjonsanlegg. Vi vet hvor viktige maskinene er for den daglige produksjon, og tilbyr også landsdekkende service og stort reservedelslager til våre maskiner.

Vi har gjennom mange år bygget opp et bredt og godt kontaktnett i Norge og i utlandet. Besøk våre produktsider for å se endel av våre produkter, ev ta direkte kontakt for å se om vi kan bistå i å finne de rette maskinene for din produksjon.

Våre salgsbetingelser:  MGF 2016